Keuses wat borsvoeding beïnvloed

Soos ek verlede maand vir 'n vergadering voorberei het, het ek besluit dat ek wou fokus op bevalling en borsvoeding. My doel was om soveel verloskundige intervensies as moontlik te noem en bespreek dan hoe elkeen direk of indirek die inisiasie en duur van borsvoeding kan beïnvloed.

Obstetriese Intervensies en Borsvoeding

Soos jy kan raai, was dit 'n hooggelaaide vergadering. Die moeders het nodig gehad om te praat oor wat met hulle gebeur het. Ons het gepraat oor die feit dat dit nog steeds moontlik is om suksesvol te borsvoed as u elke ingryping op hierdie lys het (en baie van hulle het). Ek het die vergadering geëindig deur hulle te vertel dat hulle elkeen moet geboorte kry waar hulle veilig voel en om 'n geboortedagter te kies met 'n geboortefilosofie soortgelyk aan hul eie. Ek het ook vir hulle gesê dat as hulle na hul liggame luister en hulle intuïsie vertrou, hulle reeds weet hoe om hul babas te geboorte.

Kopiereg 1997 Andrea Eastman Alle regte voorbehou.