Dinge waarvan ek lief is met tweelinge

Om 'n ouer tweeling of veelvoude te wees, is 'n ervaring vol op en af. Daar is baie uitdagende tye, maar ook baie oomblikke waar jy so gelukkig en geseënd voel om dit te hê. Dit is 'n paar van die dinge wat ek die meeste liefhet om 'n tweeling van tweeling te wees.

1 -

Armfuls en Handfuls
Seker jy het jou hande vol met tweeling. Maar so is jou arms en hart. Ruth Jenkison / Getty Images

Elke kind vul hul ouers se harte en tuis met vreugde. Dis waaroor ek regtig lief is om tweelinge of meer te hê. Die liefde en vreugde word saamgestel. Om twee twinfants in my arms te vassit, was so ongelooflik, amper ondraaglik, soet. Hou hande met twee kleuters - een aan die regterkant en een aan die linkerkant - terwyl ek die straat oorgesteek het, het ek my gevoel laat voel. Dubbelknoppies, dubbele soene, mamma-in-die-middel "toebroodjie" knuffel op die rusbank ... die lewe kry net niks beter nie.

2 -

Doelgerigtheid
By ouerskap-tweeling kan jy op een fase op 'n slag fokus. Stephanie Rausser / Getty Images

Ouerskap gebeur in stadiums. Vir mense met 'n een-spoor gedagte, soos ek, is dit baie makliker om twee babas, twee kleuters of twee tweens te bestuur as om die behoeftes van 'n baba en 'n voorskoolse kind aan te pas. Die fases van ouerskap word erger, soms omdat hulle gelyktydig is, maar ek is so lief.

3 -

Gedeelde Prestasies
Dit is twee keer so lekker wanneer tweelinge mylpale deel. Scott Suchman / Getty Images

Dit is altyd opwindend om te sien dat jou kind 'n mylpaal bereik. Maar wanneer twee of meer veelvoude gelyktydig hul doelwitte bereik, is dit 'n wonderlike ervaring vir 'n gesin. Byvoorbeeld, ek het met trots gedreig toe albei my tweeling eerwil op hul laaste rapporte gemaak het, maar die prestasie was selfs soeter omdat hulle gelukkig was vir mekaar.

4 -

Privaat Grappe
Twice the Giggles with Twins. Azem Ramadani / Getty Images

Dit is so lekker om te hoor hulle deel grappies, bel mekaar met byname en rolspel hul spesiale scenario's. Eens toe hulle babas was, 10 maande oud, het ons die pad afgeskiet toe giggelings uit die motorsitplekke in die agterste sitplek uitbars. Soos een gelag het, het die ander uitgebreek in giggles; hulle het mekaar op die hele rithuis aangespoor. Wat 'n lieflike klank daardie baba giggles was; Dit is nog steeds soet om te hoor dat hulle saam lag, nie met mekaar nie, maar met mekaar.

5 -

Dieselfde, maar anders
Tweeling kan gelyk wees, maar anders. James Woodson / Getty Images

Dit is fassinerend om 'n waarnemer van tweeling te wees. Met soveel ooreenkomste, maar sulke skerp verskille , is dit altyd interessant om te sien hoe hulle as individue ontwikkel . Waar ouers van enkeltone kan sê: "O, jy is net soos jou suster op daardie ouderdom was," het ouers van veelvoude 'n direkte basis van vergelyking en kontras tussen hul kinders.

6 -

2-vir-1 bonus
Twee vir een swangerskap met tweeling. Meer Pixels / E + / Getty Images

Kort en soet. Een swangerskap = twee babas! So 'n deal! Alhoewel 'n swangerskap met veelvoude meer risiko's kan hê, en soms meer komplikasies, is dit werklik 'n twee-vir-een-ooreenkoms.

7 -

'N gevoel van status
Ja, ek het dit. Azem Ramadani / Getty Imaes

Goed, ek erken dit. Ek kry 'n bietjie trots op die feit dat ek 'n ma van tweeling is. Dit is soos om deel te wees van 'n elite klub. Jy voel 'n direkte band met ander ouers van veelvoude. Ek is lief vir die reaksie wat ek kry as ek vir mense sê ek het tweelinge. "Sjoe!" "Ek wou altyd tweeling hê." "Ek weet nie hoe jy dit doen nie ..." Dit is amper soos ons 'n eksklusiewe status in die ouerwêreld geniet, wat 'n effense knik van respek vir dubbele plig verdien.

8 -

deel
Tweeling leer om vroeg in die lewe te deel. Ruth Jenkinson / Getty Images

Tweeling deel alles - hul verjaardag, hul ouers se aandag, en baie van hul besittings. Alhoewel hulle as ouer gefrustreerd kan raak, is dit baie verheugend om hul houding in 'n oomblik van onselfsugtige welwillendheid te bewys.

9 -

'N Pragtige Bond
Die Twin Bond - daar is niks soos dit nie. Maria Teijeiro / Getty Images

Die tweelingbinding is meer blywend as enige ander verhouding op aarde, wat selfs voor die geboorte begin en dikwels baie vriendskappe en selfs huwelike uitleef. Ten spyte van hul twis , is dit troosend om te weet dat hulle (hopelik) hul unieke verhouding vir hul lewens sal geniet. As hul ma voel ek regtig bevoorreg om 'n fees te wees vir hul spesiale band en om die geleentheid te hê om dit te koester.

10 -

Vertroue in Kompanjie
Om 'n tweeling te wees, bring vertroue in geselskap. Vasilina Popova / Getty Images

Ek is lief vir die vertroue wat my tweeling uitstal bloot omdat hulle mekaar altyd op vertrou het. Ek hou daarvan om te kyk hoe hulle nuwe, onbekende situasies met totale borg betree omdat hulle saam is. Ek is lief vir die siening van al die weë wat 'n tweeling is, vorm hul persoonlikhede, beide as 'n voordeel en 'n nadeel. Hulle het nog nooit eensaamheid geken nie, omdat hulle mekaar altyd as 'n metgesel gehad het.