Wenke om deur 'n lang werk te kry

Terwyl die gemiddelde lengte van 'n eerste kraam tipies 12-18 uur is, is daar nie induksies nie , daar is arbeid wat langer duur. Sommige arbeid duur langer as gevolg van fisiese probleme, die baba beweeg in 'n beter posisie, ma se liggaamsopening. Ander werk is langer as gevolg van emosionele probleme soos vrees vir jou omgewing of om ouers te word, of dat jou man dit nie betyds sal maak nie.

Dit kan baie regte dinge wees. Vir die vroue wat met lang werk moet gaan, lyk dit of dit baie pyn het.

Alhoewel ek sewe eie werk gehad het, het ek 'n wye verskeidenheid tye gehad: (in volgorde) 36 uur, 45 uur, 8 uur, 11 uur, 4 uur (tweeling), 2-3 uur en 45 uur. Die maklikste werk was eintlik my twee 45 uur lange werk. Die rede? Want ek het my arbeid so goed moontlik bestuur. En ek het ook gesien dat dit baie ander kere in my tyd gebeur as 'n doula . Dit is ook belangrik om te onthou dat "lank" anders deur almal gedefinieer word. As jy vertel word dat jy 'n lang arbeid het en 'n mate van intervensie word voorgestel, vra vrae en kry inligting voordat jy besluit hoe om voort te gaan. Soms is 'n lang tyd nie 'n probleem nie, net iets om jou en jou span te hanteer. . Alhoewel baie intervensies potensiële komplikasies het wat saam met hulle kan kom en moontlik die proses nie kan versnel nie.

Hier is 'n paar wenke om deur een van daardie lang werk te gaan.

Moenie op die horlosie fokus nie.

Dit is so aanloklik wanneer jy in die kraam is om na die horlosie te kyk. Hoe lank het ek dit gedoen? Hoeveel langer sal ek dit doen? Wanneer sal ek my baba hou? Dit is al die geldige vrae, maar vrae wat jou uiteindelik van die werk van arbeid hou wat jou tot die einde bereik.

As jy die horlosies naby jou kan verwyder, draai hulle om of bedek hulle.

Bly so lank as moontlik tuis.

In jou eie huis is jy gemaklik. Jy kan vrylik beweeg, televisie kyk, op jou rekenaar speel en in jou baba se kamer sit. Dit is al die gemak van die huis. Jy het ook jou eie badkamer en bad of stort, jy kan eet en drink om te troos. Dit is baie makliker om die tyd in jou eie omgewing te slaag, en dit kan help om te verhoed dat jou arbeid by die hospitaal te vroeg gaan na die hospitaal . 'N Vroeë arbeidsplan kan hier ook voordelig wees.

Gaan met die vloei.

So gek soos dit mag klink - volg jou arbeid se leiding. In langer werk, is daar geneig om dele wat stadiger en kalmer is. Dit is die geleentheid om te rus en selfs nap. Die meeste vroue dink nie hieroor nie en beskou dit dikwels as 'n slegte ding. Maar dit is gewoonlik jou liggaam se vermoë om te voel dat jy 'n klein breek nodig het voordat jy verder gaan. Maak gebruik van hierdie breek wanneer dit moontlik is.

Gebruik geriefsmaatreëls vroeg en gereeld.

Teen die tyd dat ek baba nommer drie gehad het en ek het 'n baie lang arbeid verwag, wou ek regtig almal rus om my te ondersteun "toe ek dit regtig nodig gehad het." Na 'n uur of twee het ek probeer om alleen te gaan, was ek geroer en in pyn.

Ek laat my uiteindelik my help om my te ontspan en my rug te wryf en my te help. O, arbeid was soveel makliker. 'N Paar uur later toe ek uitgepluis het, was dit nie meer drie dae se arbeid nie, het dit uiteindelik almal sin gemaak. Ek het kalm gebly en het my minder ontspanne en het my werk vergemaklik. Vergeet ook nie om gereeld rond te beweeg nie , dit kan baie keer wees wat jy nodig het as arbeid 'n rukkie neem. Dit help om jou gewrigte en vel te beskerm om in een posisie te lank te wees.

Begin regs af.

As jy eers besef jy is in arbeid, is die beste raad om dit te ignoreer. Herinner jouself aan hoekom jy nog nie in arbeid kan wees nie.

Jy ken die lys waaroor ek praat: ek kan nie in die kraam wees nie, want ek het nie al die baba se klere gewas nie. Ek kan nog nie werk nie, dit is nie die datum wat ek gekies het nie. Ek kan nog nie werk nie, my gunsteling toga is nie verpak nie. Maar onthou om jou tyd te neem. Vir die meeste vroue is daar nie nodig om te haas nie. Gaan net terloops aan om gereed te wees vir hierdie laaste paar uur van swangerskap.

So die volgende keer dat jy 'n baba en baba het, blyk om sy of haar tyd te neem , onthou, daar is 'n rede en dit is aan jou om die arbeid op 'n konstruktiewe manier te hanteer wat jou en jou baba bevoordeel.