Laat jou slaapbaba slaap

As jou baba in die middel van die nag wakker word, het jy waarskynlik 'n roetine om hom terug te kry om te slaap. Vir Coleton en ek was dit borsvoeding . Ek het hom verpleeg totdat hy heeltemal aan die slaap was. Elke uur het ons 'n baie presiese patroon gehad: Coleton het wakker geword, ek het hom na die ander kant verskuif, ek het sy kop gesoen, en toe het hy verpleeg - 'n pragtige, kalmerende ritueel.

Soms sou hy wakker word en pucker op soek na die soen en die verskuiwing. So lief soos hierdie ritueel was, na 12 maande van hierdie nagtelike / uurlikse seremonie, het ek desperaat 'n verandering nodig gehad.

Soos met die skryf van hierdie boek, was leer om die vereniging te breek, 'n geleidelike, deurdagte proses wat selfondersoek vereis het. Ek het ontdek dat ek so vinnig en intuïtief op Coleton gereageer het dat ek hom aan die bors sou plaas voordat hy selfs 'n regte geraas gemaak het. Hy wou net vrees, gurgle of 'snuif' en ek sal hom aan die bors plaas. Ek het begin besef dat hy by soveel van hierdie geleenthede sonder my sou gaan slaap het.

Ek is 'n volgeling van die "nooit laat jou baba huil" reël, en ek het dit baie ernstig. Wat ek egter nie verstaan ​​het nie, is dat babas klanke in hul slaap maak. En hierdie klanke beteken nie dat baba jou nodig het nie. Babas stom, grunt, snuifel, kreet, en selfs huil in hulle slaap.

Babas kan selfs in hul slaap verpleeg.

Die eerste stap om jou baba langer te help slaap, is om die verskil tussen slaapplaaie en wakker geluide te bepaal. Wanneer sy 'n geraas maak: Stop. Luister. Wag. Loer. Soos jy luister na haar geluide, en kyk na haar, leer jy die verskil tussen slaappartjies en "Ek word wakker en ek benodig jou nou" geluide.

Toe ek hierdie oogopenende inligting geleer het, het ek begin slaap "toe Coleton 'n naggeluid gemaak het. Ek sal net luister en kyk - nie een spier beweeg nie - totdat hy begin werklike wakker geluide maak. Van die tyd het hy nooit gedoen nie; Hy het net teruggegaan om te slaap!

Die idee is dan om te leer wanneer jy jou baba moet oplaai vir 'n nagvoeding en wanneer jy haar kan laat gaan slaap op haar eie.

Dit is 'n tyd wanneer jy jou instinkte en intuïsie regtig moet fokus. Dit is wanneer jy baie moeilik moet probeer om te leer hoe om jou baba se seine te lees.

Jy moet luister en kyk na jou baba noukeurig. Leer om tussen hierdie slaapklanke en wakker en honger geluide te onderskei. As sy regtig wakker en honger is, sal jy haar so gou as moontlik wil voed. As jy dadelik reageer wanneer sy honger het, sal sy heel waarskynlik vinnig weer gaan slaap.

So, die sleutel hier is om noukeurig te luister wanneer jou baba naggeluide maak. As sy "slaapplaaie" maak - laat haar slaap. As sy regtig wakker word, het sy haar vinnig.