Huggies Little Movers Slip-On Luiers

Goeie idee, maar nie die beste waarde nie

Hierdie lyn van besteebare luiers van Huggies is basies die handelsmerk se Pull-Ups vir jonger babas en kleuters. Met my 1 jaar oue lyding van ek-nie-wil-my-luier-veranderde tantrums , was ek gereed om hierdie maklike-on / ease-off luiers te probeer. Die Slip-Ons het baie goeie pluspunte gehad, maar die beslissende vraag vir my is altyd: Is hulle die prys werd?

In hierdie geval moet ek nee sê.

A + vir Absorbency

Uit die ervaring weet ek dat Pull-Ups 'n beperkte absorpsie het. Ek was baie bly om te sien dat hierdie luiers tot die uiteindelike absorberendheidstoets behou: hulle het nie net 12 uur lank lekkasies gelek nie, maar toe my kleuter dadelik in sy volle bedtyd luier gepoets het Ek kon hom uit die krip kry, daar was geen probleem nie.

Die fiksheid was baie goed op 'n kleuter wat skraal is, maar ek kan hulle ook oor my 3-jarige glip, wat bewys dat hulle baie elastisiteit het en gemaklik lyk.

Daar was twee nadele by die Slip-Ons

Die eerste probleem is dat dit nie regtig goed is vir 'n vinnige verandering nie, aangesien jy 'n kleuter moet uitpak om dit af te haal. Met tradisionele tabblapers kan jy jou kind se broek tot by sy enkels trek en 'n luier verwyder en vervang. Met die Slip-Ons moet jy sy broek afneem (en dit beteken gewoonlik ook om skoene af te haal).

Dit het eintlik dinge ingewikkelder gemaak en het nie veel gehelp in gevalle waar my kleuter 'n luierverandering weerstaan ​​het nie.

Weereens, die grootste probleem was egter prys. Die bottom line: Hierdie luiers is te duur vir my begroting. Die luiers lyk omtrent $ .40 / luier; Ek probeer om my koste te hou tot $ .20 / luier.

Die probleem is dat ek nie ekonomiese bokse van Slip-Ons gesien het nie. Miskien as die produk vang, sal Huggies dit begin en die pryse sal daal. Ek sal egter steeds huiwerig wees om hulle gereeld te koop, aangesien hulle meer 'n mooi item is as 'n behoefte om te hê.

'N Opsie vir Potjie Opleiding

Wanneer potty opleiding vir ouer kleuters in volle gang is, kan jy dit gebruik om jou kind te gebruik om haar eie broek op en af ​​te trek terwyl ongelukke vermy word. Maar dan kan jy ook kies uit ander besteebare oefenbroeke wat weer , is goedkoper as die Huggies-handelsmerk van Slip-On (of Pull-Ups).