Kinderbewaring wanneer daar geen Vader op die Geboortesertifikaat is nie

Dit word al hoe meer algemeen dat kinders gebore word aan ongewilde ouers, maar ons regstelsel word steeds meestal opgestel met die veronderstelling dat 'n babas se ouers wettig getroud is. Dit kan baie vrae vir enkelmoeders oplewer as die pa se pa nie deel van die kind se lewe wil wees nie. Daar is baie redes waarom 'n vrou sal kies om nie 'n vader op 'n kind se geboortesertifikaat te lys nie, maar kan dit in die toekoms probleme veroorsaak?

As daar nie 'n vader op die geboortesertifikaat verskyn nie, kom daar baie vrae oor die kind se toesig. Moet die moeder in bewaring gehou word? Of word aanvaar dat aangesien die kind saam met haar woon en die pa nie rond is nie, hoef jy nie eintlik te lê nie? Sommige ma's in hierdie moeilikheidsgraad wonder selfs of dit formele liassering vir die kind se toesig teen hulle kan werk, wat veroorsaak dat 'n afwesige pa weer 'buite die houtwerk' verskyn en gesamentlike toesig of gereelde besoeke vereis. Kom ons ondersoek hierdie vraag verder:

Wanneer daar geen Vader op die Geboortesertifikaat is nie

'N Leser vra : Ek was nooit met my ex getroud nie, en nou wonder ek of ek vir kinderopvoeding moet lê. My baba is nou twee jaar oud, en daar is geen pa op die geboortesertifikaat nie. Trouens, hy was nie eens op die oomblik van my dogter se geboorte nie, so dit was nie eens 'n opsie om hom op die geboortesertifikaat in te sluit nie. Ek het destyds aanvaar dat ek outomaties kinderopvoeding sal kry, maar ek het ook gehoor dat ek net moet indien indien my ex ooit weer verskyn. Watter een is dit? Aangesien daar geen vader op die geboortesertifikaat is nie, kan ek veilig aanvaar dat ek alleen toesig het? Of moet ek eintlik in bewaring gehou word, alhoewel my dogter tans by my woon en my ex is nie daar nie?

Antwoord : Dit hang af van waar jy woon. In sommige state, soos Oklahoma, word daar vermoed dat die ma alleen toesig het in gevalle waar die ouers ongetroud was ten tyde van die geboorte van die kind en geen vader op die geboortesertifikaat is nie.

In ander lande, soos Michigan, word daar egter vermoed dat 'n ongeskikte moeder eers in hegtenis geneem is, in teenstelling met die uitsluitlike toesig, selfs wanneer die pa nie op die geboortesertifikaat is nie en nog nooit 'n formele erkenning van ouerskap onderteken het nie.

U moet ook daarvan bewus wees dat baie state ook geen vermoede van toesig hou nie, gebaseer op die feit of die vader op die geboortesertifikaat is of die gesamentlike bewaring aanvaar, selfs in gevalle waar die ouers nooit getroud is nie.

Daarom moet u die wette en wetgewing van die kind in u toestand lees. Afhangende van waar jy woon, is dit moontlik dat jy formeel sal moet in bewaring gehou word, alhoewel jou kind reeds saam met jou woon.

Wet op die bewaring van kinders, om in jou toestand op te let