Hoe om 'n Induksie van Arbeid te voorkom

Ware Mammers Voorsien Wenke Om Induksie Van Arbeid Te Vermy

Die induksie van arbeid , of om kunsmatig te begin, is redelik algemeen. Die tempo van induksie het gestaag geklim, aangesien meer en meer sosiale induksies, induksies vir arbeid vir nie-mediese redes , gedoen word. Hierdie redes kan vir die gerief van die dokter, vroedvrou of familie, veranderende datums en ander wees. Die waarheid is dat induksie van arbeid die komplikasiesyfers verhoog, insluitend die gebruik van keisersnit , wat byna verdubbel wanneer induksie gebruik word, op ander ingrepe in kraam.

Die Amerikaanse Kongres van Verloskundiges en Ginekoloë (ACOG) praat oor belangrike redes om arbeid te bewerkstellig:

Benewens hierdie aanbevelings, sê ACOG ook dat induksies sonder mediese aanduiding nie voor 39 weke swangerskap moet plaasvind nie. Daar is net te veel risiko's vir die baba voor daardie tydsberekening.

So, wat kan jy doen om 'n induksie te vermy ?


Hier is 'n paar raad van ander moeders:

HEIDE3, ma:

"Ek dink dit is belangrik om 'n goeie verhouding met jou OB te hê, maar dit hang ook af van die redenasie vir die induksie. Met nommer twee was my OB se maat op die uitkyk toe my laboratoriums teruggekom het vir pre-eklampsie. My BP was opwaarts en ek was Ek het ontsteld en ek het 'n lang gesprek met hom gehad wat hom vertel het dat ek 'n VBAC wou hê en dit sou my kanse om suksesvol te maak sou verminder. .

Hy het volgehou, en toe het ons oor die magnesium geargumenteer. Ek wou dit nie hê nie, hy het dit gedoen. Hy wou hê ek moet die volgende oggend om 07:00 inkom. Omstreeks 21:00 het ek daarop aangedring om met my man gemeenskap te hê. Arbeid begin om middernag. Ek het natuurlik sonder 4:00 natuurlik sonder magnesium gelewer. Ek was baie gelukkig toe hy om 7:00 inkom en ek was alles klaar.

Later het ek met my OB gepraat, en hy het gesê dat hy my nie sou geïnduseer het nie, en hy sou ook nie magnesium gebruik het nie. Ek is ook 'n dokter, so ek verstaan ​​dat soveel medisyne 'n kuns is, en jy doen dinge wat gebaseer is op jou vorige ervarings en algemene kennis en vertroostingsvlak. Almal oefen anders, so dit is belangrik om op dieselfde bladsy as jou verskaffer te wees. "

Dawn, ma van twee, verwag nommer drie:

"Ek dink een van die beste maniere om induksie te vermy, is om onnodige ultraklank in die laaste maande te vermy. My laaste swangerskap moes ek die afgelope drie maande twee keer per week gehad het - en ek het klein babas soos ek Ek het net geweet hulle sal huil. Hulle het gedoen. Ek het ernstig beoog om nie vir die induksie te wys nie. Dit is moeilik om nie, want jy wil die baba so gou as moontlik hê. beweer dat die (ultraklank) metings in die laaste trimester akkuraat is, wanneer hulle bekend is dat hulle 'n veranderlike van een tot twee pond het. "

Diane, ma van twee:

"Ek dink die eerste stap is om 'n versorger te kies wat 'n uiters lae induksietempo het. As dit nie normaal vir hulle is nie, sal hulle dit nie normaal vir jou oorweeg nie en die kans dat dit net bespreek word vir 'n goeie mediese rede, is baie beter. . "

Amanda, ma van twee:

"Ek het die induksie vermy deur baie goed ingelig te wees en seker te maak dat ek my kommunikasie met my dokter aangehou het. Ek het met my eerste mediese redes ingespan en ek het hom van meet af aan met my tweede vertel dat ek nie wou hê nie. 'n ander induksie, tensy dit medies nodig was. "My eerste induksie was van lae amniotiese vloeistof in die 39ste week. Dus, hierdie keer het ek 90 gram water per dag gedrink in plaas van die 70 wat ek met my eerste gedrink het. My dokter het gesê dit sal help om seker te maak dat vloeistofvlakke normaal gebly het, wat hulle gedoen het. Ek sal egter sê dat my seun op 'n tyd van die jaar gebore was wat nie so warm was toe my dogter gebore is nie.

Dit het waarskynlik ook iets daarmee te doen, soos ons in 'n woestynklimaat leef. Hoofsaaklik, hoewel ek met my seun verby my sperdatum gegaan het, het ek seker gemaak my dokter het geweet dat ek nog nie 'n induksie wou hê nie. Hy is bekend om op die vervaldatum te induceer as die moeder so begeer, en ek wou hom laat weet dat ek nie so wou nie. Hy was baie ondersteunend, en ek het uiteindelik by 40 weke en 5 dae afgelewer. "

Praktyk Bulletin # 107, Induksie van Arbeid. Obstet Gynecol. 2009; 114: 386-397.